Plakks porta el futbolí a casa

La startup inicia una campanya de Kikstarter per aconseguir els 20.000 euros necessaris pel llançament del joc de taula

Plakks es juga amb les mans sobre un tauler de fusta | Cedida Plakks es juga amb les mans sobre un tauler de fusta | Cedida

Plakks és un futbolí domèstic. El projecte d'Haritz Múgica i Jordi Domínguez simula un camp de futbol sobre un tauler de fusta. En aquest cas, però, els participants han de fer servir els dits. Cada cop que un dels dos marca un gol, el contrari perd un dels jugadors que protegeix la seva porteria, quan es perden tots, es perd també la partida.

Per poder llançar el projecte, Múgica i Domínguez han iniciat una campanya de Kikstarter amb l'objectiu de captar 20.000 euros. “Ens vam adonar que l'entreteniment d'avui dia es basa principalment en pantalles. Els riures amb els teus amics, el temps de xerrades en família s'està perdent”, asseguren ambdós emprenedors. 

Ambdós recuperen les conclusions de l'estudi de The Lancet Child & Adolescent Health, on s'assegura que passar més de dues hores de temps recreatiu amb pantalles redueix el desenvolupament cognitiu dels nens.

De moment, el joc ja ha venut els seus primers prototips. Amb els diners obtinguts amb la campanya de finançament col·lectiu es vol abordar la fase final de desenvolupament i preparar el seu llançament al mercat. Es preveu que el preu de sortida serà de 50 euros.

Més informació
Alakazum!, el joc que enfronta les tradicions catalanes a la globalització cultural
Temporalitat: el joc de les cadires
Què pagues al comprar un joc?
Avui et destaquem
El més llegit