Barcelona reconeix equips de futbol inclusius

El CCIB rep el premi a les bones pràctiques en sostenibilitat social pel seu suport a l’escola de futbol de la Fundació Trinijove

Un dels equips de l'escola de futbol social | Cedida Un dels equips de l'escola de futbol social | Cedida

La primera edició dels premis al turisme sostenible, organitzats per Turisme de Barcelona, han reconegut al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) per les seves bones pràctiques en sostenibilitat social. El jurat ha atorgat aquesta distinció al CCIB pel seu suport a l’escola de futbol social de la Fundació Trinijove.

L’escola té nou equips de futbol inclusius formada per 120 joves de famílies en risc d’exclusió social dels barris de la zona nord de Barcelona, amb edats compreses entre els 6 i els 23 anys. L’objectiu és fomentar entre aquests nois i noies valors com la responsabilitat, el respecte, l’amistat, el compromís, la solidaritat i el treball en equip a través de la pràctica de l’esport.

El director general del CCIB, Marc Rodríguez, ha destacat “l’encomiable tasca que realitza Trinijove” i ha manifestat el ferm compromís del CCIB amb “l’entorn social i les accions destinades a millorar la qualitat de vida dels que més ho necessiten”. 

Més informació
El bàsquet com a motor d’integració social
Habitatges socials amb tecnologia IoT
L’agricultura social agafa força a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit