Geopolítica i privacitat, protagonistes del DES 2019

La CIA, la Otan i la Unió Europea tindran un paper molt rellevant en l'esdeveniment

La geopolítica marcarà el Digital Enterprise Show (DES) | Cedida
La geopolítica marcarà el Digital Enterprise Show (DES) | Cedida

La geopolítica i la privacitat seran les protagonistes de la quarta edició del Digital Enterprise Show 2019 (DES 2019). Aquest any, reunirà en el Digital Business World Congress a més de 450 experts internacionals per presentar les tendències tecnològiques que estan impulsant l'economia mundial fins entorns digitals. Els temes més destacats seran la Indústria 4.0, el blockchain i la Intel·ligència Artificial.

Les relacions internacionals entre països també es veuen afectades per les tecnologies i per l'ús i el tractament de la informació que posseeixen. Justament per això, la CIA, la Otan i la Unió Europea tindran un paper molt rellevant en l'esdeveniment.

D'aquesta manera, DES 2019 es posiciona com a fòrum de debat internacional on molts dels assistents podran trobar idees i models de negoci més disruptius, confrontar idees amb professionals del sector i conèixer de primera mà l'experiència de les empreses i tecnologies que estan donant forma al futur dels diferents sectors com l'industrial o el de la salut a través de la tecnologia.

Més Informació
El DES2018 eleva l'assistència un 17%
La tercera edició del DES2018 obre portes
Protecció de dades, recursos humans i ciutats intel·ligents, les claus del DES2018
Avui et destaquem
Comentaris