L'H&M del Passeig de Gràcia tindrà un Flax&Kale dins

El grup lleidatà de restauració vegetariana Teresa Carles obrirà un espai a la botiga de moda sueca

H&M obrirà el 3 de febrer el seu flagship en el passeig de Gràcia de Barcelona i dins d'aquesta botiga ha reservat un espai per situar un restaurant Flax&Kale del grup Teresa Carles.

La nova tenda estarà situada al número 11 del passeig de Gràcia de Barcelona, a l'Edifici Generali i tindrà una superfície de venda aproximada de 5.000 metres quadrats i oferirà les col·leccions de dona, premamà, H&M , home, col·lecció esportiva, juvenil, infantil, cosmètica, llenceria, accessoris i també la col·lecció de llar.

En aquest projecte, H&M compta també amb la col·laboració del restaurant flexiterià Flax&Kale amb un espai gastronòmic que se situarà en la segona planta de la botiga. L'establiment gastronòmic se suma aixi als restaurants del grup lleidatà Teresa Carles.

Nascut a la capital del Segrià, el grup factura 10 milions d'euros -duplicant el negoci-, te quatre marquis –Teresa Carles, Teresa's, Teresa Jucery i Flax&Kale-, i te una plantilla de més de 150 treballadors, dues terços dels quals són als restaurants i la resta a l'obrador i serveis centrals.
Avui et destaquem
El més llegit