Les empreses de jocs Diset i Jumbo es fusionen

Les dues companyies s'uneixen i creen la marca JumboDiset Group

L'empresa de joguines catalana Diset i l'holandesa Jumbo Nederland, del grup De Monchy, s'han unificat sota la marca JumboDisetGroup, i han nomenat conseller delegat Joan Ferrer, fins ara director general de Diset, ha informat la companyia aquest dijous en un comunicat.

A Barcelona s'ha concentrat l'àrea d'investigació, innovació i desenvolupament, mentre que a Holanda es conceptuaran els jocs i puzles en coordinació amb l'equip creatiu, la base del qual està a Espanya.

JumboDiset preveu tancar aquest any amb una facturació de 75 milions d'euros, i ha assenyalat que afronta el futur "amb altes expectatives de creixement", basades tant en productes de marques pròpies com en l'adquisició de noves empreses.

Les insígnies Jumbo i Diset inclouen jocs i puzles com Lectron, Party&Co, Stratego, Electro, I Learn, Goula -joguines de fusta-, Pasito a Pasito -especialitzat en paneretes i fundes per a carrets de nadó-, i Nathan -jocs educatius per al mercat de parla francesa.

A més, el grup distribueix en determinats mercats marques com Tiny Love, Blopens, Oregon Scientific, el cub de Rubik i Rummikub.

Els productes de JumboDiset es comercialitzen en més de 60 països i el grup té oficines pròpies a Espanya, Holanda, Alemanya, Anglaterra, França i Bèlgica, així com delegacions comercials a Itàlia i Portugal.
Avui et destaquem
El més llegit