L'exportaveu del PSC Maurici Lucena presidirà Aena

L'economista substituirà a Jaime García-Legaz al capdavant del gestor aeroportuari espanyol

L'exportaveu del PSC Maurici Lucena presidirà Aena
L'exportaveu del PSC Maurici Lucena presidirà Aena

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, nomenarà aquest divendres a l’exportaveu del PSC Maurici Lucena president d’Aena. Lucena substituirà en el càrrec a Jaime García-Legaz, qui estava al capdavant del gestor aeroportuari espanyol, segons ha avançat El Mundo aquest dijous.

Lucena és economista i ha estat portaveu del PSC al Parlament entre el 2012 i el 2015. El juny del 2016 es va incorporar al Banc Sabadell com a director de control financer. Lucena també ha ocupat càrrecs de rellevància com el de director general del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) entre el 2004 i el 2010, i la presidència del consell de l’Agència Espacial Europea (ESA), entre el 2008 i el 2010.

L’exportaveu del PSC agafa el relleu de Jaime García-Legaz, qui va ser nomenat pel govern del Partit Popular el passat mes d’octubre després que José Manuel Vargas presentés la seva dimissió.

Més informació
El Sabadell fitxa Maurici Lucena
Dimiteix el president d'Aena
Aena supera els 71,5 milions de passatgers fins a l'abril
Avui et destaquem
Comentaris (3)
fat boy
Ja ho diu la canco, de Puente Genil al Lucena... el PSOE es pura Sierra Morena.
Joan de canyamars
Com hi van les portes giratories per aquests pilitics grisos grisos grisos i profesionals, el seu modus vivendi. Quin fastic!!
Anna
Ui, uln tipus carregat de coneixements i que ha demostrat tota la seva vàlua professional.... en un partit poític. Així va tot amb les portes giratòries. Personal mediocre en llocs de treball amb gran responsabilitat i grans sous. I la resta, com a esclaus, anar pagant impostos. Hem de canviar el sistema de dalt a baix. República ja per canviar-ho tot.