Parlem adquireix l'empresa mallorquina Lemon Telecom

L’operadora inaugura també nova oficina a Mallorca des de la qual donarà serveis al clients residencials i empresarials de les Balears

Ernest Pérez Mas és el president de Parlem Ernest Pérez Mas és el president de Parlem

Parlem adquireix l'empresa mallorquina Lemon Telecom, especialitzada en la prestació de solucions de telecomunicacions per a empreses, amb serveis de telefonia IP, comunicacions unificades al núvol, contact center i connectivitat, segons informa la companyia en un comunicat. El cost de l'operació ha estat de 425.000 euros, segons han informat a VIA Empresa fonts de l'empresa.

Més info: Parlem, una 'teleco' per a Catalunya

Lemon Telecom té dues seus: una a Sant Cugat del Vallès i l’altra a Inca. Aquesta adquisició permetrà a Parlem Telecom reforçar la seva oferta per al sector empresarial i alhora sumar prop de 200 clients en l’àmbit de les mitjanes empreses i ajuntaments de Catalunya i Balears.

L’operació, que implica també la incorporació d’un equip comercial i de desenvolupament de producte de sis persones, aportarà un mínim de 650.000 euros de facturació, i contribuirà a refermar el pla estratègic de l’operadora, que preveu duplicar la facturació anual superant els 10 milions d'euros aquest 2019.

Parlem Telecom també incorporarà al seu equip directiu l’enginyer de Telecomunicacions i exresponsable TiC d’ESADE Creapolis, Xavier Fernández, com a director d’IT, i a Ramon Ribera, com a responsable comercial d’empreses, amb la missió de fer que aquesta divisió suposi el 20% del total de la facturació en els propers quatre anys.

Així mateix, l’operadora catalana inaugurarà una oficina a Mallorca des de la qual donarà serveis al clients residencials i empresarials de les Illes Balears, dins de la campanya de comunicació específica que ha iniciat en mitjans de comunicació de les Balears. Aquesta és la primera operació corporativa de Parlem en línia amb el seu pla estratègic d’incorporació de companyies que complementin el seu creixement orgànic actual. 

Més informació
Pérez-Mas: "El procés està canviant la mentalitat del consumidor català"
Parlem factura 5,7 milions d'euros i preveu tenir beneficis enguany
Parlem duplica el seu volum de negoci
Avui et destaquem
El més llegit