Catalunya s'emporta 14 milions d'euros pel rodatge de les sèries de Movistar+
Catalunya s'emporta 14 milions d'euros pel rodatge de les sèries de Movistar+

Les sèries de Movistar+ deixen a Catalunya 14 milions d'euros

Els rodatges creen 760 llocs de feina directes i generen impacte econòmic en 26 municipis de Catalunya

El rodatge de les sèries de Movistar+ deixa a Catalunya un impacte econòmic de 14 milions d'euros i ha suposat la creació de 760 llocs de treball, als que se sumen 2.369 figurants. Es tracta de quatre de les 13 sèries originals que ha estrenat durant la temporada: Mira lo que has hecho, Félix, Matar al padre, i d’El día de mañana.

Dels 760 llocs de treball generats, la major part corresponen a personal directament implicat a la sèrie, com directors, guionistes, actors i tècnics de diferents categories i especialitats -càsting, il·luminació, so, maquillatge, càtering, logística i localitzacions-. La majoria dels diferents equips de les quatre sèries han estat dirigides per professionals catalans i també compten amb un repartiment eminentment català, amb actors com Berto Romero, Pere Arquillué, Marcel Borràs i Oriol Pla.

En total, el procés de rodatge d’aquestes quatre sèries s’ha allargat durant 43 setmanes en què s’ha treballat en 26 municipis catalans com Mataró, Terrassa, La Roca del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat o Tarragona, a més a més de la ciutat de Barcelona.

Més informació
Movistar guanya la batalla dels drets televisius del futbol a Mediapro
Les sèries a Internet es podran veure a tot Europa
Avui et destaquem
Comentaris