Volkswagen invertirà 6.000 MEUR per liderar la mobilitat elèctrica

La marca automobilística alemanya actualitzarà la seva gamma de models en els propers cinc anys

El president de Volkswagen, Herbert Diess
El president de Volkswagen, Herbert Diess

La marca automobilística alemanya Volkswagen invertirà 6.000 milions d'euros en mobilitat elèctrica en els propers cinc anys, segons ha informat el president de la firma, Herbert Diess, al Saló Internacional de l'Automòbil de Frankfurt.

Diess ha explicat que la seva companyia actualitzarà la seva gamma de models fins al 2020 en diferents segments de mercat i ha assegurat que, en línia amb la seva estratègia d'electromobilitat, preveu oferir 23 vehicles elèctrics per a l'exercici 2025, que es combinaran amb vehicles amb altres sistemes de propulsió com dièsel o de gasolina.

"En aquest procés, les diferents tecnologies de propulsió continuaran sent actuals durant molts anys. Això té sentit pel dièsel, la gasolina i per als elèctrics que es complementaran mútuament entre ells", ha assegurat el directiu de la companyia amb seu a Wolfsburg.

La corporació alemanya ha presentat al Saló Internacional de l'Automòbil de Frankfurt el prototip elèctric de quatre portes I.D. Crozz, que avança el que serà en el futur un nou totterreny elèctric. Aquest concept car té una autonomia elèctrica de 500 quilòmetres i pot aconseguir una velocitat màxima de 180 quilòmetres per hora.

La companyia automobilística també ha aprofitat la seva participació en la fira alemanya per donar a conèixer en primícia els nous T-Roc, Polo GTI i Golf Sportsvan.

Més informació
Seat recupera el nivell de vendes del 2001
Seat destinarà més de 1.000 MEUR per reduir emissions
Seat obté els millors resultats de la seva història
Avui et destaquem
Comentaris