Full de ruta de l'economia circular a Catalunya

Dimecres, 17 de Juliol de 10:00 a 12:00

El pròxim dimecres 17 de juliol, a les 10 h, el Col·legi d'Economistes de Catalunya presenta a l'auditori de la seva seu el full de ruta de l'economia circular a Catalunya. A la sessió s'explicaran les accions a implementar per part de la Generalitat de Catalunya.

A més, hi ha previstes dues taules rodones: la primera, sobre les acciones previstes per la mateixa Generalitat, que estarà formada per Pilar Chiva, directora de l'àrea d'economia circular de l'Agència de Residus de Catalunya; Miquel Carrión, subdirector d'ocupació juvenil i qualificació profesisional en Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; i Helena Ferriro, assessora tècnica docent del Departament d'Educació.

La segona taula rodona tractarà sobre les accions a implementar per part d'altres actors, i estarà formada per Jaume Puig, president de la comissió de sostenibilitat de Pimec; Carmen López-Quintana, clúster manager del Clúster de Residus; Josefina Antonijuan, vicerectora de responsabilitat social i igualtat de la UPC; i Enric Coll, tècnic de medi ambient i de la secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

  

Dades

Data: Dimecres, 17 de Juliol de 10:00 a 12:00

Localitat: Barcelona

Adreça: Plaça de Gal·la Placídia 32

Preu: A consultar

Organitza: Col·legi d’Economistes de Catalunya

Afegeix-ho al calendari

Més informació i inscripcions aquí.