Pagar amb l'anell

Visa, el Banc Nacional de Grècia i Folli Follie presenten una mitjà de pagament en forma de joies i bijuteria

Els anells de Folli Follie es poden fer servir com una Visa
Els anells de Folli Follie es poden fer servir com una Visa

Pagar amb l'anell o el braçalet. Aquesta acció potser no serà tan esbojarrada d'aquí uns anys. Un acord entre Visa i el Banc Nacional de Grècia permetrà fer servir una joia o peça de bijuteria com un anell o un braçalet utilitzant com a mitjà de pagament el mateix accessori sense haver de portar diners en efectiu ni treure la targeta de crèdit. Si bé ja ho fem amb el mòbil, per què no amb un anell?

El Mobile World Congress (MWC) ha servit com a escenari per presentar aquesta innovació en mitjans de pagament, fruit d'una col·laboració entre Visa, el National Bank of Greece (NBG), i el grup Folli Follie, que dissenya i comercialitza joies i accessoris de moda.

La tecnologia que estan desenvolupant part de la introducció en cadascuna de les joies de la línia de Folli Follie d'una minúscul xip que connectarà amb el datàfon només apropant-lo i transmetrà la informació necessària per fer possible el pagament.

La manera de pagament utilitzarà la tecnologia sense fils, que ofereix una completa seguretat en els pagaments a més de facilitar les transaccions, segons han explicat en la presentació a la premsa el responsable de Producte i Solucions de Visa a Europa, Mike Lemberger, i el CEO del grup Folli Follie, George Koutsolioutsos.

De moment, està previst que aquest servei estigui operatiu aquest any per als consumidors de Grècia, d'on procedeix Folli Follie, i més endavant es planteja que arribi al Regne Unit, primer, i a Àsia, després, on el grup fabricant de joies té una forta presència.

Aquesta iniciativa farà possible, en paraules de Koutsolioutsos, "usar l'anell que portes per pagar" només apropant-lo a una terminal de pagament contactless. "Això canviarà la manera de comprar. Busquem reemplaçar les velles targetes de plàstic per dissenys més brillants", ha assegurat el CEO del grup de joies i bijuteria, que ha apuntat que es podran comprar accessoris de moda amb un ampli ventall de preus, entre 30 i 400 euros.

Més informació
CaixaBank ven la seva participació a Visa Europe
Els turistes estrangers gasten un 8,8% més amb Visa
CaixaBank llança la primera polsera Visa 'contactless'
Avui et destaquem
Comentaris