Emprenedors guardonats als Reimagine Textile
Emprenedors guardonats als Reimagine Textile

Sheekr, les teves botigues i productes al mòbil

L'eina, que comptarà amb més de 1.000 comerços geolocalitzats, guanya el premi Reimagine Textile a la millor startup

Sheekr és la guanyadora del premi a la millor startup de la primera edició dels premis Reimagine Textile, lliurats en un acte al TecnoCampus. En paraules d’un dels seus promotors, Xavier Martí, l’objectiu d’aquesta empresa emergent és “virtualitzar el procés d’anar de compres junts” i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar.

L’app que està dissenyant l’empresa tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat, amb accés a més de 10.000 productes, que contenen informació com el preu o les fotografies. Aquesta app estarà disponible aquest estiu per a iOs, i el setembre ho estarà per a Android.

En la categoria de millor idea, el projecte guanyador d’aquesta primera edició dels premis Reimagine Textile ha estat per a Cocoro, un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur. Cocoro ha tret una nova línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit.

Els guanyadors obtenen, a banda d’un premi econòmic (5.000 euros per a la millor startup, i 3.000 euros per a la millor idea), bonificacions a la ubicació a la incubadora Reimagine Textile del TecnoCampus, orientació tecnològica per part d’Eurecat, accés 100% bonificat a un programa de mentors i la quota gratuïta d’un any com a soci d’Asegema.

En l’acte celebrat ahir es van lliurar segons premis i mencions tant per a la categoria de millor idea com a la de startup. Són els següents:

Categoria millor idea: segon premi per a Sensorial Processing Text. Menció especial per a Udesign.

Categoria millor startup: segon premi per a Uttopy. Menció especial per a Yumehub.

Més informació
Dues pimes catalanes reconegudes pels seus projectes en gestió de l’aigua
Sfëar, la tecnologia de so 3D que es mou amb tu
iCardio, l'electrocardiògraf sense fil digital més petit del món
Avui et destaquem
Comentaris