El sopar empresarial dóna força i embranzida a la UEA

Gràcies a l'èxit del Sopar Empresarial de l'Anoia celebrat el passat 9 de juliol, la UEA té avui un posicionament més apreciat com a lobby. La nostra entitat està desenvolupant una tasca que comença a comptar amb el reconeixement del món empresarial i de les institucions. Aquest suport el vam notar, el vam viure i el vam sentir aquell dia, en la celebració de la cita empresarial de referència a la comarca, on l'empresariat va mostrar les ganes de col·laborar, de fer pinya, de tirar endavant, amb una mica més d'optimisme, i amb molta més confiança.

El lema sota el qual vam celebrar el sopar va ser "Som empresa, Som futur", amb la voluntat de fer un reconeixement a les empreses i els empresaris, que són els que cada dia tiren endavant la feina, i els que construiran el futur de la comarca. Aquest lema no va quedar en va, sinó tot el contrari, va quedar palès amb l'assistència de gairebé 400 persones, que van sentir-se identificats i ens van voler acompanyar. Empresaris, emprenedors, directius, i industrials del territori, tots units.

Som conscients que la situació econòmica de l'Anoia no és fàcil, però precisament per aquest motiu, tenim present i sabem que és molt important sumar esforços i treballar plegats per encaminar-nos cap a un futur molt millor, amb més empreses, més talent, i sobretot amb la creació de més llocs de treball.

Sense oblidar el compromís de seguir treballant per les reivindicacions que tenim com a territori amb el greuge del rescabalament energètic que ens apliquen Endesa i Incasòl; els talls en telecomunicacions i l'absència de la fibra òptica a les zones industrials; i les pèssimes comunicacions amb Barcelona per mitjà del transport ferroviari.

És ben cert que la col·laboració amb les administracions locals és molt satisfactòria, però ens cal fer sentir la nostra veu en l'àmbit de la Generalitat de Catalunya, per què no ens sentim ben tractats com a territori.

Per això, la UEA, amb la força de tots els nostres associats, seguirà dirigint els seus esforços per concretar accions i millorar la situació del territori. Unes accions que, en la línia del que va exposar el professor en economia Xavier Sala-i-Martin en la seva conferència al sopar, han de passar per guanyar en competitivitat a través de la innovació, la creació i les noves idees.

També en l'increment constant de les exportacions, i en la creació de cursos formatius vinculats a les demandes de la indústria anoienca. És molta la feina per fer, però l'optimisme, el compromís, l'empenta i la bona actitud que es va viure i respirar al sopar empresarial dóna forces i embranzida a la UEA per consolidar l'economia del territori. 
Avui et destaquem
El més llegit