El secret és el factor humà

El Cornellà Creació Fòrum celebra 10 anys. | Cedida El Cornellà Creació Fòrum celebra 10 anys. | Cedida

Portem junts cinc anys. Cinc anys madurant, col·laborant, creixent, consolidant-nos. I ho hem fet paral·lelament, cadascun des del nostre camp, però compartint el més important: el desig de donar servei, la passió per generar debat, donant poder a la paraula, incitant a la reflexió ... Amb un objectiu comú, enfortir i donar veu a una societat crítica, activa, en moviment.

El Cornellà Creació Fòrum va veure la llum el desembre de 2009. A partir de l'edició de 2015 comptem amb la col·laboració i el suport de VIA Empresa. Des d'aquest moment hem compartit conferències, vivències i hem aprofundit en els missatges que ens han fet arribar ponents que estan en primera línia: economistes, polítics, premis Nobel, escriptors, publicistes, investigadors, directius, emprenedors. VIA Empresa ens ha servit d'altaveu donant-nos difusió, atorgant la paraula als nostres protagonistes, convertint-se en la nostra finestra oberta a l'exterior, sent còmplices del nostre propòsit: posar sobre la taula els temes que ens preocupen a tots aportant una mirada constructiva des de la transparència i la veracitat.

"VIA Empresa ens ha servit d'altaveu donant-nos difusió, atorgant la paraula als nostres protagonistes, convertint-se en la nostra finestra oberta a l'exterior"

Avalats pels nostres anys de col·laboració, constatem que el secret de VIA Empresa està en el seu equip. En la qualitat professional del seu factor humà. Darrere la seva capçalera hi ha un grup de persones que donen forma a aquest univers comunicatiu, van molt més enllà de la 5W del periodisme. Són periodistes de bressol, que s'impliquen, investiguen, busquen i contribueixen a l'anàlisi, aportant valor a l'especialització i al rigor periodístic.

VIA Empresa fa set anys que exerceix un periodisme econòmic, precís i de qualitat, compromès no només amb els seus lectors sinó amb el territori gràcies a la seva àmplia xarxa de corresponsals i a una redacció central que aposta per donar notorietat als agents socioeconòmics amb l'única finalitat de contribuir a la dinamització del sector productiu de Catalunya.

Cornellà Creació Fòrum porta onze edicions reunint a destacades personalitats del món econòmic, polític, social i cultural, sent punt de trobada d’aquest mateix teixit empresarial, obrint debat i generant iniciatives de referència. VIA Empresa ens ha ajudat a construir el nostre camí, donant-nos més visibilitat i projectant els missatges dels nostres conferenciants.

Per últim, volem fer especial menció a la feina que aquests dies està fent VIA Empresa i en general els mitjans de comunicació. Són font d’informació indispensable per a la societat, la premsa de proximitat és bàsica i estratègica i, sense cap mena de dubte, formen part de la llista de ‘serveis essencials’ en aquests moments de crisi. Acabem amb aquestes paraules del director de VIA Empresa, Víctor Costa, citant a un dels nostres conferenciants. Ja ho deia l'exdirector de Le Monde Diplomatique, Ignacio Ramonet, en una entrevista a VIA Empresa: "Molts diaris estalvien en periodistes; és un error."

Més info: Ignacio Ramonet: "Molts diaris estalvien en periodistes; és un error"

Esperem que seguiu nodrint-nos de continguts.

Més informació
10 mesures per salvar el teixit empresarial
Feliç aniversari, VIA Empresa!
Avui et destaquem
El més llegit