80 empreses valencianes, presents a la fira tèxtil Heimtextil 2019

L'esdeveniment, que se celebra a Frankfurt, compta amb més de 3.000 expositors procedents de 65 països

La fira tèxtil Heimtextil 2019 | Cedida
La fira tèxtil Heimtextil 2019 | Cedida

80 empreses valencianes seran presents a la fira tèxtil Heimtextil 2019. El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, visitaran la Fira Heimtextil 2019 per donar suport a les empreses valencianes expositores en aquest certamen, que se celebra a Frankfurt del 8 al 11 de gener.

Ivace col·labora amb l'Associació d'Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval) amb un estand conjunt en Heimtextil per donar cobertura a les empreses presents en el certamen.

Climent ha destacat la importància del sector tèxtil per a l'economia valenciana, "ja que té una participació superior al 9% dins del conjunt industrial de la Comunitat", i "segons les dades del tercer trimestre del 2018, proporciona ocupació directa, a prop de 20.000 persones, el que suposa un augment anual del 2,8% de persones ocupades".

Un sector en creixement

El conseller també ha ressaltat "l'elevada participació del sector tèxtil valencià en el tèxtil espanyol, ja que supera el 15%". Prova d'això és que "de les 135 empreses de la representació espanyola en Heimtextil, un total de 80 corresponen a la Comunitat Valenciana".

Climent ha explicat, a més, que amb aquesta visita, "des del Consell volem estar a prop d'un sector que està creixent molt en els últims anys, i mostrar el nostre reconeixement a l'esforç que estan fent aquestes empreses per obrir nous mercats a nivell internacional".

Heimtextil és la principal fira internacional del sector tèxtil-llar per a les empreses i professionals del sector. Reuneix més de 3.000 expositors procedents de 65 països, i en ella es presenten al mercat les novetats i tendències que marcaran la moda del tèxtil de la llar durant aquest any.

Més Informació
València Activa troba feina a prop de 5.000 persones en tres anys
Dealz obre a València
La Generalitat Valenciana inverteix 25 milions en habitatge protegit
Avui et destaquem
Comentaris