Guardonats als premis Filantropia 2018 | Cedida
Guardonats als premis Filantropia 2018 | Cedida

La fundació de Pikolinos, premiada per CaixaBank

L’entitat financera lliura a la sabatera il·licitana el premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia

CaixaBank ha organitzat a València la primera edició dels Premis Filantropia. Amb l'objectiu de destacar l'activitat filantròpica dels seus clients de banca privada, CaixaBank ha premiat les millors iniciatives en l'àmbit de la filantropia i el mecenatge amb impacte directe en la societat. Els guardonats han sigut la Fundació Térvalis (Aragó), com a premi al millor projecte per la seua labor amb els Centres Especials d'Ocupació que promouen la integració sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió social i a la Fundació Juan Perán – Pikolinos (País Valencià), com a premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia per la seua dilatada experiència en aquests àmbits, “exemple d'un permanent compromís amb la societat”, han apuntat. Els projectes han estat seleccionats d'entre les 29 candidatures presentades en aquesta edició.

Les altres entitats finalistes han sigut Fundació GAES i Fundació NED, en la categoria al millor projecte filantròpic; i Associació Valenciana de la Caritat i Fundació CEDEL, en la categoria a la millor trajectòria filantròpica.

Els projectes finalistes i els guanyadors han rebut els guardons reconeguts pel jurat, format per Ana Benavides, directora general de la Fundació Lleialtat; Silverio Agea, director general de l'Associació Espanyola de Fundacions; Marc Simón, sotsdirector general de Fundació Bancària “la Caixa”; Victor Allèn, director executiu de Banca Privada i Banca Premier; i Maria Luisa Martínez Gistau, directora executiva de comunicació externa, relacions institucionals, marca i RSC en CaixaBank.

Jordi Casajoana, director de col·lectius de valor i filantropia de Banca Privada, ha sigut l'encarregat de presentar la jornada, que ha tingut lloc en la seu social de l'entitat a València i que han presidit Xicu Costa, director territorial de CaixaBank al País Valencià; Victor Allèn, director executiu de Banca Privada i Banca Premier de l'entitat financera; i Marc Simón, sotsdirector general de Fundació Bancària “la Caixa”.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

Aquests premis s'emmarquen dins del Projecte de Valor Social de CaixaBank Banca Privada, que ajuda als clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables. 

Més informació
Fainé, guardonat amb el 'Forbes' a la filantropia
349 milions d'euros invertits en filantropia a Catalunya
La filantropia no és responsabilitat social
Avui et destaquem
El més llegit