La valenciana Zeleros, guanyadora dels Premis EmprenedorXXI

La startup, juntament amb altres 11 empreses finalistes, viatgen a Silicon Valley en un programa d’acompanyament internacional

David Pistoni, CEO de Zeleros, en el seu viatge a Silicon Valley | Cedida David Pistoni, CEO de Zeleros, en el seu viatge a Silicon Valley | Cedida

La startup valenciana Zeleros és la nova guanyadora dels Premis EmprenedorXXI, impulsats per CaixaBank a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses tecnològiques i innovadores i els seus inversors. Un guardó que li ha permès, juntament amb les altres 11 empreses finalistes, gaudir d’un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University.

Més info: Zeleros, la startup de velocitat SpaceX

A part de Zeleros, les empreses emergents Triditive, Zeleros, Huub, PeekMed, Pro Drone, Seacliq, BeePlanet Factory, GlyCardial, Mitiga, Predictiva, Feelwood i Nido Robotics també han tingut l’oportunitat de viatjar a la principal ciutat de l’emprenedoria i la innovació.

Durant el viatge, les startups han pogut conèixer de primera mà el dia a dia d’empreses pioneres en tecnologia, com Google, i se’ls ha proporcionat les eines per poder desenvolupar idees disruptives.

“Per a nosaltres, haver guanyat i poder participar en aquest programa ha suposat conèixer tot l’ecosistema i aprendre dels nostres companys i professors”, ha assenyalat el CEO de Zeleros, David Pistoni.

D’altra banda, altres 14 guanyadors i finalistes d’aquests guardons han participat en un curs internacional de creixement empresarial a la Universitat de Cambridge, al Regne Unit.

A més de l’accés a un dels programes d’acompanyament internacional, en aquesta edició les empreses guanyadores a escala sectorial dels Premis EmprenedorXXI han aconseguit una dotació econòmica de 25.000 euros i, les empreses amb major impacte en el seu territori han rebut 5.000 euros. En total, la darrera convocatòria ha distribuït prop de 525.000 euros en premis.

Més informació
Els 'València Startup Awards' premien els millors projectes emprenedors
L’americana que desenvolupa l’hyperloop aterra a Espanya
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit