València Activa troba feina a prop de 5.000 persones en tres anys

Durant el temps transcorregut des de la seua creació, la marca que aglutina l'oferta d'ocupació i emprenedoria, ha aportat un "notable descens de l'atur"

València Activa fa balanç del 2018 | Cedida
València Activa fa balanç del 2018 | Cedida

Durant els tres anys transcorreguts des de la seua creació, València Activa, la marca que aglutina tota l'oferta en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació de l'Ajuntament, ha aconseguit que 4.842 persones troben ocupació de forma directa a València, la qual cosa ha suposat una notable aportació al descens de l'atur a la nostra ciutat. Segons han informat en un comunicat, si al juny de 2015 el nombre de persones en situació de desocupació era de 69.035, al desembre de 2018 esta xifra baixava a 53.528, la qual cosa suposa una reducció percentual del 22,47%.

"Hem ajudat a consolidar el projecte de vida de quasi 5.000 persones. El balanç de València Activa durant estos tres anys és molt positiu i representa la política del que realment importa perquè ajuda a canviar la vida de la gent i a millorar la seua oportunitat de ser feliços", ha assegurat la regidor responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, en fer balanç dels resultats obtinguts per València Activa a través d'iniciatives com Barris per L’Ocupació, Agència d’Ocupació, Plans i Tallers d’Ocupació, Plans d'Ocupació Jove, Formació, Servici de Transmissió Empresarial Reactivem, Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAES), VIT Emprén o VLC Tech City, els resultats del qual ha anat detallant.

"Hem creat durant estoss tres anys tretze centres d'orientació laboral que han oferit un servici públic essencial als barris amb majors necessitats, hem fet plans d'ocupació directes que han ajudat a més de 1.600 persones que tenien especials dificultats per a trobar una ocupació", ha afegit Gómez, qui ha destacat igualment que "s'han obert perspectives de millora d'ocupació a més de 12.000 persones".

Les xifres d'estos tres anys posen de manifest el compromís i l'aposta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania i augmentar les seues oportunitats laborals. Sandra Gómez ha destacat que el nombre de persones desocupades a la ciutat de València s'ha reduït un 22,47%, en passar de 69.035 persones en situació de desocupació al juny de 2015, a 53.528 al desembre de 2018, la qual cosa suposa que en tres anys 15.507 persones han trobat una ocupació.

Més Informació
Dealz obre a València
La Generalitat Valenciana inverteix 25 milions en habitatge protegit
360.000 euros per al petit comerç de València
Avui et destaquem
Comentaris