Les millors destinacions gastronòmiques del món

Sant Sebastià i Barcelona són la primera i la quarta ciutat, respectivament, amb més bon paladar

La cuina és un atractiu turístic | Acistock La cuina és un atractiu turístic | Acistock

Menjar és una necessitat i també un plaer. En temporada de vacances de setmana santa, quina és la millor destinació per viure una experiència gastronòmica? La competència és ferotge però segons les dades de la plataforma Caterwings recollides per Statista, San Sebastià obté la millor puntuació. Els xefs Martín Berasategui, Juan Mari Arzak o Andoni Luis Aduriz segur que aplaudiran aquest rànquing. 

Completen el pòdium dues ciutats d'abast mundial com Tòquio i Nova York. A la quarta posició se situa Barcelona que fa les delícies del món amb restaurants com Abac, Lasarte o Sant Pau i les seves tres estrelles Michelin per cap. Tanquen el rànquing: Singapur, París, Madrid, Lima, Londres i Munic. 

S'ha puntuat les ciutats per l'opinió dels crítics, l'accessibilitat, la varietat i com d'assequible és. En un escala del 1 al 10, Sant Sebastià obté un 8,09 i Munic tanca amb un 7,31. Entremig, Barcelona treu un 7,72. De notable no es baixa. 

 
Més informació
Les cerveses que més connecten a les xarxes socials
Els països europeus més cars per sortir a sopar
Els països més saludables del món
Avui et destaquem
El més llegit