Startup Grind amb Carlos Blanco

Dijous, 14 de Setembre, a les 18:30h

Preu: A consultar

Aquest setembre el protagonista de la sessió de Startup Grind serà l'inversor i emprenedor Carlos Blanco, amb una àmplia trajectòria en startups del sector d'Internet. Al 2001 va fundar el Grupo ITnet, una incubadora d'empreses en línia especialitzada en l'entreteniment digital des de la qual ha creat més de deu empreses. Mentrestant, va fundar First Tuesday Spain, el principal punt de trobada d'empresaris i inversors d'Internet.

Blanco també és el fundador d'Akamon Entertainment, una companyia de casinos i jocs socials tradicionals, que es va convertir en líder al sud d'Europa i Amèrica Llatina. La va vendre a finals de 2015, convertint-se en un dels exits més importants de l'any a Espanya.

El 2013 va fundar l'acceleradora Conector Startup Accelerator, amb alguns dels empresaris de tecnologia més exitosos d'Espanya. El 2014, va guanyar el premi com a millor empresari a Espanya segons Expansión i Ifema; i el premi Best Business Angel segons AEBAN.

Recentment ha fundat Nuclio Venture Builder, tancant el Grupo ITnet. També ha llançat Encomenda Smart Capital, una empresa de capital risc. Fins aquest moment, ha invertit en més de 70 empreses tecnològiques com a business angel.

Més informació

Data: Dijous, 14 de Setembre, a les 18:30h

Localitat: Barcelona

Lloc: Mobile World Centre

Adreça: Carrer de Fontanella 2

Preu: A consultar

Organitza: Startup Grind


Afegeix-ho al calendari