TEDxBarcelonaWomen

Divendres, 03 de Novembre, a les 15:30h

Preu: Preu: 20 € Preu: 20 €

TEDxBarcelonaWomen 2017 serà molt més que una conferència. Serà un viatge multilingüe i multidisciplinari en el qual els assistents podran aprendre, divertir-se, emocionar-se, autodescubrirse i connectar amb altres més de 300 ments inquietes a la ciutat. I tot al voltant de la igualtat de gènere i la valentia.

En primer lloc es gaudirà d'una sessió de l'exclusiva conferència TED Women 2017 des de New Orleans (EUA), en la qual homes i dones de tot el món dibuixaran el futur del gènere. Aquest any s'ha batejat amb el nom “Bridges”(“ponts”) i participaran, entre uns altres, la periodista Gretchen Carlson, una de les 100 persones més influents del món segons la revista ESTAFI, Musimbi Kanyoro, activista i CEO de la reconeguda fundació Global Fund forWomen o Isabel Wilkerson, escriptora guardonada amb un premi Pulitzer.

Aquesta edició també comptarà amb reconegudes ponents com Katrine Marçal, reconeguda economista i escriptora de Qui li feia el sopar a Adam Smith?, qui visionarà l'arribada dels robots com una possibilitat de retornar la humanitat i el feminisme a l'economia o María Fernández-Miranda, periodista, sotsdirectora de Cosmopolitan i autora del llibre No Mares: Dones sense fills contra els tòpics, qui ens farà reflexionar sobre les preguntes que fem a les dones i el que ocorreria si les canviéssim.

Seguirà amb un divertit Improshow de la mà de Planeta Impro, música en viu i la inauguració de l'exposició artística multiformato “The BraveYou”, en la qual més de 10 artistes de diversos països presentaran la seva visió única de quina significa “ser valentes”.

Més informació

Data: Divendres, 03 de Novembre, a les 15:30h

Localitat: Barcelona

Lloc: Mazda Space

Adreça: Carrer del Comerç 60

Preu: Preu: 20 €

Organitza: TEDxBarcelona


Afegeix-ho al calendari