Tercera conversa del cicle 'Dijous de mútua'

Dijous, 30 de Maig de 18:00 a 20:00

El passat dijous, 21 de març, es va donar el tret de sortida a una nova edició del cicle de converses Dijous de Mútua, una iniciativa divulgativa sobre temes mèdics d’actualitat que compta amb una trajectòria de 22 edicions. La conversa inaugural va tractar sobre les particularitats de l’endometriosi i la segona, celebrada el mes passat, va abordar la rehabilitació del lligament creuat del genoll.

Sota el títol Nutrició i exercici físic en la gent gran, el pròxim dijous 30 de maig, s’esdevindrà la tercera conversa i anirà a càrrec de Joan Insense, responsable higiènic sanitari i Nerea Arévalo, fisioterapeuta, ambdós professionals de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa. Igual que les passades edicions, s’esdevindrà en directe a les 18 h per Instagram i YouTube de MútuaTerrassa i per l'usuari de Facebook i YouTube de Món Terrassa.

Els experts conversaran amb el periodista Marc Redorta i tractaran sobre els canvis físics i factors que es presenten en la tercera edat, els beneficis d’una alimentació equilibrada així com la tipologia d’exercici físic més pertinent per desenvolupar durant aquest període. En el transcurs de la conversa els professionals també explicaran la conveniència d’adaptar-lo als requisits de cada persona i la importància de practicar-lo. Finalment, els experts exposaran els riscos associats al sedentarisme en les persones grans i es referiran també al tàndem “exercici físic i nutrició”.

  

Dades

Data: Dijous, 30 de Maig de 18:00 a 20:00

Preu: A consultar

Organitza: MútuaTerrassa

Afegeix-ho al calendari

Més informació i inscripcions aquí.