El Born premia tres empreses per "enfortir" el producte català

Els guardons s'han dividit en les categories de comerç, cultura i restauració i els guanyadors són Tiny Cottons, el Museu MEAM i Sagardi

L'entrega de premis Born Comerç presidida per la consellera Chacón | Cedida
L'entrega de premis Born Comerç presidida per la consellera Chacón | Cedida

Born Comerç ha premiat tres iniciatives empresarials del barri per considerar-les "les millors iniciatives empresarials així com les propostes més singulars de l’oferta del Born". Aquestes empreses són Tiny Cottons, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) i el grup de restauració Sagardi.

Els premis s'han entregat dividits en tres categories: comerç, cultura i alimentació. Tiny Cottons, doncs, ha estat premiada per la seva dedicació al retail de moda infantil, mentre que el MEAM ho ha estat per la seva oferta cultural i Sagardi per l'enfortiment del producte del territori.

De fet, la presidenta de l'Associació de Comerciants Born Comerç, Marga Domingo, ha assegurat que si donen aquests reconeixements és precisament perquè "la potenciació de la marca Born passa per la consolidació i enfortiment del nostre producte".

Ara bé, Domingo s'ha mostrat preocupada perquè veu "greus símptomes de degradació" al barri i, concretament, ha assenyalat "problemes de seguretat, brutícia i enllumenat". Una problemàtica davant la qual "no trobem ni la sensibilitat ni l’actitud adequada".

De la seva banda, la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, ha parlat de les necessitats del comerç actual, de l’adequació dels barris a les necessitats comercials i del comerç electrònic com "oportunitat al temps que amenaça". ​

Més Informació
24 milions d'euros per fomentar l'ocupació
Acord per tirar endavant la reserva d'un 30% a habitatge protegit
Una cooperativa de persones amb discapacitat recupera l'activitat de 10 quioscs
Avui et destaquem
Comentaris