Splau inverteix un milió d'euros per millorar les instal·lacions

El centre comercial millora la mobilitat de l'interior del pàrquing i consrueix un noi espai infantil

El centre comercial Splau de Cornellà de Llobregat El centre comercial Splau de Cornellà de Llobregat

El centre comercial Splau ha destinat més d'un milió d'euros a millorar les seves instal·lacions, en línia amb la seva aposta per la renovació constant a través d'inversions orientades a oferir al client una millor experiència de compra, ha informat aquest dijous en un comunicat.

La seva principal actuació ha estat la millora de la mobilitat a l'interior del pàrquing després d'invertir 780.000 euros, incrementant els elements de senyalització, instal·lant llums de guia i llums led, així com treballs de pintura.

En l'àmbit tecnològic destaca la implantació de la tecnologia SmartPark, que permet al client localitzar el seu vehicle a través de l'aplicació del centre comercial Splau.

"Aquesta inversió s'emmarca dins del projecte de convertir els nostres aparcaments en pàrquings intel·ligents, monitorar les nostres 2.800 places mitjançant sensors sense fils que permeten transmetre en temps real la disponibilitat de places lliures a través de 75 panells de senyalització", ha explicat el director del centre comercial, Jaime Tamayo.

Una altra de les millores ha estat la construcció d'un nou espai infantil de 210 metres quadrats, situat en la planta baixa del centre i que podrà utilitzar-se previ pagament a raó de 5 euros per hora i per nen.

Més informació
Futbol modern, una festa que paga la Xina
Eurekakids obre una botiga a Cornellà de Llobregat
Grans superfícies vs. petit comerç: quan la mida no importa
Avui et destaquem
El més llegit