Una degustació al saló B-Travel | EP

Fira de Barcelona

B-Delicious, l'aposta gastronòmica del B-Travel

El turisme gastronòmic es col·locarà al centre del congrés amb la cuina del País Valencià al centre

El saló del turisme d'experiències B-Travel celebrat a Fira de Barcelona, posarà un especial focus en la gastronomia com a factor essencial de les destinacions vacacionals. L'espai B-Delicious, dedicat al turisme gastronòmic, ocuparà 2.400 metres quadrats a la plaça Univers, amb una quinzena d'estands dedicats a aquest format de viatges.

En els espais de B-Delicious, els visitants podran assistir a showcookings de diverses especialitats, així com tastar plats de diverses procedències de l'Estat espanyol. L'espai de turisme gastronòmic oferirà també xerrades de prestigiosos xefs, demostracions, xerrades d'especialistes o tasts de vins de tot l'Estat.

Tot i la varietat de procedències dels plats i receptes que es presentaran a B-Delicious, la cuina del País Valencià protagonitzarà bona part de l'espai mitjançant el seu segell L'Exquisit Mediterrani. Durant el divendres dia 1, s'oferiran dos arrossos valencians – un a càrrec del restaurant Alfonso Mira d'Aspe i un de l'Ajuntament de Tavernes de Valldigna – així com plats típics de la demarcació valenciana a càrrec de xefs com Silvia Menéndez o Tony Fernández.

També tindrà presència la cuina llatinoamericana, amb un estand del restaurant Anormal de Barcelona. Altres regions aportaran les seves receptes mitjançant, per exemple, els gelats italians de DelaCrem, així com vins de Castella i Lleó, amb rutes dedicades a les denominacions d'origan Ribera del Duero, Rueda o Toro.