B-Travel serà la principal destinació a l'Estat del turisme català al 2022 | Cedida
B-Travel serà la principal destinació a l'Estat del turisme català al 2022 | Cedida

El B-Travel supera les expectatives amb 10.000 assistents

El saló ha acollit més de 60 expositors directes i 300 d'indirectes

El B-Travel ha tancat edició aquest diumenge després de rebre 10.000 visitants malgrat la persistència de la pandèmia de covid-19. Aquestes dades han superat les expectatives de la organització, que en un comunicat ha celebrat percebre la recuperació del sector. El saló ha acollit més de 60 expositors directes i 300 d'indirectes i s'hi han tancat reserves per a destinacions locals, regionals, estatals i internacionals.

Catalunya, Andalusia, les Balears i les Canàries han sigut els llocs més sol·licitats, mentre que les capitals europees i Indonèsia també han despertat gran interès. Amb el B-Travel, Fira de Barcelona ha recuperat la celebració de fires presencials amb públic. La directora de la sala, Marta Serra, ha assenyalat que "la gran majoria dels expositors ens han transmès la seva intenció de seguir apostant per B-Travel de cara a futures edicions" i ha mostrat el seu agraïment a tots ells "per haver acceptat el repte de prendre part en una edició tan especial com la d'aquest any ".

El president de la sala, Martí Sarrate, ha afirmat que "els expositors estan satisfets per l'interès i l'afluència de visitants, que posa de manifest la incipient reactivació de mercat". Sarrate ha destacat el paper de B-Travel en el context actual com "un esdeveniment que ha contribuït a la recuperació de el sector en un moment clau per a la indústria turística de país".

Més informació
B-Travel, el primer pas per tornar a la normalitat
B-Travel torna a Fira amb ofertes i descomptes turístics pels assistents
Avui et destaquem
El més llegit