Toni Balam i Carme Ruscalleda | Cedida

Restauració

Ruscalleda tanca el Sant Pau

La cuinera abaixa la persiana del restaurant Santa Pau de Sant Pol de Mar

La cuinera Carme Ruscalleda abaixa la persiana del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar. La xef tanca l'establiment nascut el juliol del 1988 com a evolució del delicatessen en què s'havia convertit la botiga familiar, segons informa Ruscalleda i Toni Balam en un comunicat.

La nissaga Ruscalleda ha dut el Sant Pau a Tòquio, que va obrir un restaurant a la ciutat japonesa el 2004. El fill de la parella, Raül Balam, lidera des del 2009 el restaurant Moments, a l'hotel Mandarin Oriental, Barcelona. A més, aquest estiu des de Mònaco, Ruscalleda treballarà preparant els àpats al Restaurant Odyssey de Joël Robuchon a l'Hotel Metropole de Monte-Carlo amb un pop up durant els mesos de juliol i agost pel servei de sopars.

Després de 30 anys de trajectòria, l'empresària decideix posar fi a aquest restaurant: el dissabte 27 d'octubre de 2018 el Sant Pau de Sant Pol de Mar servirà el seu últim sopar.