Kantox és una de les tecnològiques que més creix

La companyia fintech, fundada a Barcelona, és la sisena al rànquing Deloitte UK Technology Fast 50

Philippe Gelis i Antoni Rami, fundadors de Kandox, han rebut el guardó que els acredita com la sisena empresa que més creix
Philippe Gelis i Antoni Rami, fundadors de Kandox, han rebut el guardó que els acredita com la sisena empresa que més creix
Kantox ha estat reconeguda amb el 6è lloc en el rànquing Deloitte UK Technlology Fast 50, una classificació de les 50 empreses de tecnologia de més ràpid creixement en el Regne Unit. La classificació es basa en el creixement percentual dels ingressos en els últims quatre anys.

Segons Philippe Gelis, co-fundador i CEO de Kantox, el secret d'aquest creixement rau en l'aposta per la innovació: "En només cinc anys Kantox ha passat de ser una idea de cinc amics a ser una de les companyies de més ràpid creixement, treballant amb 35 divises per 2.000 clients. El secret d'aquest creixement ha estat l'esforç per estar sempre un pas endavant quant a desenvolupament tecnològic".

David Cobb, partner leading de Deloitte UK Technology Fast 50, apunta que "les taxes d'alt creixement encara són possibles, amb sectors de programari que mostren una força particular, i que han tingut la major quantitat d'entrades en els últims quatre anys". Segons Cobb, "els premis Deloitte UK Technology Fast 50 són una oportunitat perquè les empreses obtinguin reconeixement pels seus èxits i fites assolides dels últims quatre anys".

El rànquing de Deloitte reuneix les 50 companyies de tecnologia de més ràpid creixement en el Regne Unit. Empreses que van generar més de 884 milions de lliures en ingressos anuals totals l'any 2015/16, donant feina a més de 7.100 persones i registrant una taxa mitjana de creixement de quatre anys del 1.240 per cent. Cobb afegeix que "el rànquing d'aquest any destaca la importància de ser innovadors, reclutar talents altament qualificats i trobar un producte o servei de nínxol".

Altres empreses que en edicions anteriors han estat reconegudes per Deloitte Technology Fast 50 són, per exemple, Criteo i Exoclic, ambdues també amb oficines a la Torre Mapfre de Barcelona.
Avui et destaquem
Comentaris