El menjar casolà a domicili de Trybe arriba a Barcelona
El menjar casolà a domicili de Trybe arriba a Barcelona

Trybe comença a operar a Barcelona

L'empresa de menjar casolà a domicili espera aconseguir 10.000 clients a la capital catalana a final de l'estiu

La startup gastronòmica Trybe, una plataforma digital dedicada a connectar usuaris i cuiners independents per a la venda de menjar per emportar o lliurar a domicili, ha començat a operar a Barcelona amb l'objectiu d'aconseguir 10.000 clients al final de l'estiu.

En un comunicat, l'empresa ha informat que ha seleccionat 15 cuiners independents perquè treballin per als seus potencials clients a la capital catalana. Un cop assolida la xifra de clients objectiu, la idea és començar a treballar també a Madrid.

Trybe ha explicat que la seva plataforma connecta aquells veïns que vulguin comprar "menjar casolà de qualitat, però no tenen temps per cuinar, amb professionals que cuinen des de casa".

El director general i cofundador de Trybe, Ikka Salo, explica que s'han instal·lat a Barcelona perquè "l'estil de vida és probablement el millor d'Europa, té un ecosistema de tecnologia emergent que la fa ideal per les startups i una cultura molt creativa que converteix a Barcelona en una excel·lent ubicació per a models de negoci pioners".

La plataforma va ser fundada el 2016 a Londres i, fins al moment, ha aconseguit 1.000 cuiners i 10.000 clients.

Més informació
Glovo farà el repartiment de McDonalds
"La tecnologia ens dirà exactament què mengem"
Take Eat Easy tanca el negoci
Avui et destaquem
El més llegit