Qui som VIA Empresa

La seva màxima premissa és la mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i la informació funcional i en profunditat per als actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya i l'Arc Mediterrani.
 

Connexió al territori


La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIA Empresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Lleida, Tarragona, Girona, Igualada i Sant Cugat del Vallès. A més, tenim una delegació a València des de la qual cobrim l'actualitat del País Valencià i de l'Arc Mediterrani, incloent-hi les illes Balears.

L'equip segueix un model periodístic directe, clar i funcional, basat en el rigor i la pedagogia.
 

Producció pròpia


VIA Empresa forma, més que informa, i divulga, més que entreté. Busquem un valor afegit més enllà de les notícies d’actualitat. Com a publicació especialitzada, ofereix a diari cròniques, entrevistes i reportatges de producció pròpia vinculats als grans temes empresarials i econòmics del moment.
 

Altaveu del sector


El lector de VIA Empresa és executiu, selectiu i no té temps. Per això el diari aposta per una informació de qualitat i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, infraestructures, tendències, tecnologia, salut, cultura, territori, opinió i l’agenda d’actes empresarials.

Consell Editorial
​Membres de l'empresa: Ramon Grau, Víctor Costa, Carles Flo i Xavier Grau

Membres externs: Laia Corbella (exdirectora de VIA Empresa), Genís Roca (consultor digital i opinador de VIA Empresa), Josep Maria Ganyet (etnògraf digital i opinador de VIA Empresa) i Susana Lluna (periodista i experta en tendències digitals)

Director: Víctor Costa

Cap de Redacció:​​​​​​​ Josep Maria Casas

Redacció: Marta Escobar Martí, Alberto Prieto, Elena Busquets i Gemma Fontseca

Estratègia digital: Gemma Fontseca

Delegat a València: David Blay

Col·laboradors: Bernat Bella (Vallès), David Rodríguez (Barcelona i Lleida), Lourdes López (Barcelona), Elena Domingo (Tarragona) i Carolina Santos (fotografia i vídeo)

Edició: TOTmedia Grup de Comunicació
President i editor: Ramon Grau
Director de negoci: Carles Flo
 

Contacte: redaccio@viaempresa.cat
​Telèfon:
93 590 86 00

 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Amb el suport de:
presidencia h3

generalitatvalencianalogo SEMPRETEUA 166x102