Qui som VIA Empresa

La nostra màxima premissa és la mirada constructiva, però també crítica, sobre el teixit empresarial del territori i la informació en profunditat dels actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya i l'Arc Mediterrani.
 

Connexió al territori


La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIA Empresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Catalunya, al País Valencià i les Illes Balears.

Som l'altaveu de les pimes, els autònoms, les empreses emergents, les grans empreses, l'empresa familiar i tots aquells agents que creuen que la innovació és l'única forma de crear valor i diferenciar-se.

Apostem per aquelles entitats que tenen cura tant de les relacions com dels resultats amb consciència sostenible i igualitària.

Altaveu del sector


El diari aposta per una informació de qualitat i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, infraestructures, tendències, tecnologia, salut, cultura, territori i opinió.

Consell Editorial

​​​​​​​​Membres de l'empresa: Ramon Grau, Xavier Grau i Carles Flo

​​​​​​​Direcció: Elena Busquets

Cap de redacció: Gemma Fontseca

​​​​​​​Redacció: David Lombrana, Ana M. González i Carlos Rojas

​​​​​​​​​​​​​​Col·laboradors: Josep M. Ganyet, Xavier Roig, Ariadna Romans, Oriol Amat, Bernat Bella, Josep-Francesc Valls, Enric Llarch, Roger Vinton, David Rodríguez, Lourdes López, Marc Argemí, Rat Gasol, Josep Raventós, Mireia Garcia, Francesc Reguant, Aida Jurado, Montse Soler, Jordi Marin, Consol Vancells, Xavier Solano, Pere Rosales, Ferran Piqué, Quique Martín, Carme Poveda, Xavier Lesauvage

Comercial: Teresa Montalat

Edició: TOTmedia Grup de Comunicació
President i editor: Ramon Grau
Director de negoci: Carles Flo
 

Contacte: redaccio@viaempresa.cat
​Telèfon:
93 590 86 00​​​