Qui som VIA Empresa

La nostra màxima premissa és la mirada constructiva, però també crítica, sobre el teixit empresarial del territori i la informació en profunditat dels actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya i l'Arc Mediterrani.
 

Connexió al territori


La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIA Empresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Catalunya, al País Valencià i les Illes Balears.

Som l'altaveu de les pimes, els autònoms, les empreses emergents, les grans empreses, l'empresa familiar i tots aquells agents que creuen que la innovació és l'única forma de crear valor i diferenciar-se.

Apostem per aquelles entitats que tenen cura tant de les relacions com dels resultats amb consciència sostenible i igualitària.

Altaveu del sector


El diari aposta per una informació de qualitat i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, infraestructures, tendències, tecnologia, salut, cultura, territori i opinió.

Consell Editorial

​​​​​​​​Membres de l'empresa: Ramon Grau, Xavier Grau i Carles Flo

Membres externs: Laia Corbella (exdirectora de VIA Empresa), Genís Roca (consultor digital i opinador de VIA Empresa) i Josep Maria Ganyet (etnògraf digital i opinador de VIA Empresa)

Direcció: Elena Busquets

​​​​​​​Redacció: Aleix Ramirez, Gemma Fontseca i David Lombrana

Estratègia digital: Gemma Fontseca

​​​​​​​Col·laboradors: Bernat Bella (Vallès), David Rodríguez (Barcelona i Lleida), Lourdes López (Barcelona), Quique Martín

Comercial: Teresa Montalat

Edició: TOTmedia Grup de Comunicació
President i editor: Ramon Grau
Director de negoci: Carles Flo
 

Contacte: redaccio@viaempresa.cat
​Telèfon:
93 590 86 00

 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Amb el suport de:
presidencia h3

generalitatvalencianalogo SEMPRETEUA 166x102