Qui som VIA Empresa

La seva màxima premissa és la mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i la informació funcional per als actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya.
 

Connexió al territori


La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIA Empresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Lleida, Tarragona, Girona, Mataró, Igualada l’Hospitalet, Sabadell i Terrassa. L'equip segueix un model periodístic directe, clar i funcional, basat en el rigor i la pedagogia.
 

Producció pròpia


VIA Empresa forma, més que informa, i divulga, més que entreté. Busquem un valor afegit més enllà de les notícies d’actualitat. Com a publicació especialitzada, ofereix a diari reportatges de producció pròpia vinculats als grans temes empresarials i econòmics del moment.
 

Altaveu del sector


El lector de VIA Empresa és executiu, selectiu i no té temps. Per això el diari aposta per una informació molt funcional i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, tendències, tecnologia, territori, opinió i l’agenda d’actes empresarials.

Direcció: Laia Corbella
Redacció: Neus Navarro, Aida Corón, Aiats Agustí, Víctor Solvas, Víctor Costa i Paula Amer.
Col·laboradors: Quico Domingo (Tecnologia), David Rodríguez (Lleida), Marta Vergoñós (Baix Llobregat i l'Hospitalet), Judith Vives (Maresme), Ramon Camp (Barcelona), Àngel Bravo (fotògraf) i Ivan Aguilar (Anàlisi internacional-EUA).

Edició: TOTmedia Grup de Comunicació
President i editor: Ramon Grau
Director comercial: Carles Flo
Coordinadora publicitat: Susanna Carmona

Amb el suport de:
presidencia h3