Entrevista Maria José Peretó: “L’esperit de l’Aquàrium és estar oberts al Mediterrani i a l'amor al mar” La directora de l'Aquàrium de Barcelona reivindica la tasca divulgadora i la sostenibilitat d'un centre que celebra el 30è aniversari després d'una reforma integral Per Marc Vilajosana
La bona noticia del dia L'emblemàtic Phenomena, millor sala d'Europa Per Redacció VIA Empresa | Europa Press
La xifra del dia El Prat tanca el millor agost de la seva història: 5,6 milions de passatgers, un 4,8% més
Tiquet restaurant Barraca (Barcelona), nova vida sota el sol de la Barceloneta El mític local d'arrossos passa a formar part del portafolis del grup de restauració Somos Esencia Per Lourdes López
Lideratge amb xancletes Ciutats turístiques (realment) intel·ligents IA, sostenibilitat i dades per transformar l’experiència del viatger… i del resident Per Jordi Marin
Tiquet restaurant Macambo: Roberto Sihuay estrena un local d'alta cuina peruana amb un menú de 22 euros El cuiner torna a Barcelona amb un projecte més personal que recorre el Perú amb una visió contemporània Per Lourdes López
Afterwork Un estiu més intel·ligent (gràcies a la tecnologia) L’estiu pot ser una oportunitat per explorar eines, aplicacions i 'gadgets' que ens poden fer la vida més fàcil Per Jordi Marin