
La tercera edició de la Nit Gourmet Català ha fet entrega dels seus premis aquest dilluns al Palau de Pedralbes, especialment el Premi Gourmet Català de l’Any, que ha reconegut a la xef Carme Ruscalleda per l’estima i la promoció del producte català en els seus plats.
La cuinera ha agraït la distinció i ha recordat que el juliol del 2018 compliran 30 anys al capdavant del seu projecte professional. “En aquell moment, ens hi va empènyer un esperit emprenedor i creatiu i la voluntat de créixer i evolucionar, els mateixos motors que avui ens fan treballar dia a dia”, ha recordat Ruscalleda.
A més a més, també s’han fet entrega del Premi a la Trajectòria Empresarial a Joaquim Trias, de Galetes Trias; el Premi al Creixement Empresarial en Innovació a Susana García, de Patatas Torres; i el Premi a la Internacionalització a Gerard Bech, de l’empresa de salses dolces i melmelades Can Bech.
L’esdeveniment, organitzat pel Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet i emmarcat en el Pla d’Actuació de Catalonia Gourmet, representa la presentació i tast dels productes dels socis de Catalonia Gourmet. “Per a nosaltres, rebre any rere any el suport de la Generalitat i de cuiners reconeguts, ens enorgulleix i ens anima a seguir en la nostra voluntat de contribuir a la promoció del producte i el negoci del nostre sector”, ha destacat Àngel Velasco, president del Clúster.