Anna Grau

Anna Grau
Consultora estratègica a Doxa Innova & Smart

Anna Grau és consultora estratègica a Doxa Innova & Smart, especialitzada en projectes d'smart city. Ha participat en diversos projectes relacionats amb smart cities i transformació digital en serveis de mobilitat. 

Cofundadora i presidenta de l'associació sense ànim de lucre Young IT Girls, iniciativa composada per talent jove femení a partir de la qual es vol inspirar vocacions tecnològiques entre les noies, a través d'activitats i dinàmiques en centres educatius.

Prèviament, ha treballat com Construction & Facility Project Manager Junior a Ferrovial Servicios, concretament al sector de l'automòbil, a la fàbrica SEAT, i en operacions de la indústria, a Celsa Group. I, anteriorment, va realitzar unes pràctiques l'àrea de Towering-Infrastructure a Cellnex Telecom.

És llicenciada en Enginyeria Superior de Camins, Canals i Ports, especialitzada en l'àrea de Transports i Mobilitat Urbana per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'École Spéciale des Travaux Publics (ESTP) a París. 

Addicionalment, disposa d'un Màster Internacional en Project Management a La Salle Barcelona. Va estar col·laborant amb Lille Metropole Communauté Urbaine per desenvolupar el Projet Industriel, d'Entrepreneuriat et de Recherche (PIER) focalitzat en l'estudi, projecció i disseny 3D per a l'optimització d'obres hidràuliques.