Anna Mercadé

Anna Mercadé
Presidenta de l'Associació 50a50

Actualment, Mercadé és presidenta Associació 50a50 i assessora del president de la Cambra de Comerç de Barcelona i de diferents institucions. A més, és la directora de l'Observatori Dóna, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, que ella mateixa va crear. Realitza conferències i seminaris per tota Espanya, en universitats i a la Universitat d'estiu Menéndez Pelayo, a més de ser especialista en Formació i Consultoria, en temes d'orientació i trajectòria professional, així com en coalició entre la vida privada i la laboral.

Col·laboradora assídua amb la Universitat Rovira i Virgili, Els Heures, la Universitat de Vic i la Cambra de Comerç de Barcelona, des de fa 25 anys es dedica a la formació i promoció de la dona emprenedora i al lideratge femení. Actualment és consultora en orientació professional i formació, i també és assessora en plans estratègics de creació d'empreses.

La seva formació acadèmica en Filosofia i Lletres i Pedagogia es va ampliar posteriorment en Creació i Direcció d'empreses i amb un Màster en Formació de Formadors. Tanmateix, és promotora de l'associacionisme de dones emprenedores i professionals.Twitter