Ernest Poveda

Ernesto Poveda
Economista i president d'ICSA Grupo

Ernesto Poveda, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per l’ESADE, és President Executiu d’ICSA Grupo (icsagrupo.com), consultoria de Recursos Humans. Té la certificació de consultor per l’ECSSA, l’European Confederation of Search and Selection Association. A més, és expert en models retributius i autor d’informes anuals sobre l’evolució salarial i la discriminació de les directives per més de 14 anys, en col·laboració amb algunes escoles de

negocis com a EADE, ESADE, IESE i, també, amb la Universitat Autònoma de Madrid, on imparteix una sèrie.

És economista i membre col·legiat del Col·legi d’Economistes de Catalunya, amb número 15.808. Va ser gerent de l’auditoria Arthur Young (actualment, EY) amb un any d’experiència a les oficines de Nova York, als Estats Units. Té més de 40 anys d’experiència a Headhunting i consultoria de RRHH a escala nacional i internacional.

Poveda, és membre de l’Institut d’Estudis Estratègics (IEEF) (Think Tank) de Foment del Treball (CEOE). La Asociación Española de Auditores Socio- Laborales (CEAL) compte amb ell com a ponent en alguns congressos.

És emprenedor en diversos projectes industrials i innovadors en matèries de gestió i arxiu de documentació, així com gestió documental.