Eva Blanco

Eva Blanco
Directora de Comunicació i RRPP del Centre Internacional HP Barcelona

Com a Directora de Comunicació i RRPP del Centre Internacional de HP Barcelona, l'Eva és responsable del pla de comunicació I relacions públiques del centre. Eva és també la directora de Comunicació Interna per als negocis de Impressió en Gran Format i 3D, treballant com a Comunicadora Executiva per als Vicepresidents i Directors Generals dels dos negocis, Ramon Pastor i Xavier Garcia. 

Es va incorporar a HP el 1985 com un dels primers membres del recentment creat centre d'operacions de HP a Terrassa. Durant aquests quasi 30 anys, l'Eva va passar per diferents posicions al departament d'operacions fins a canviar radicalment de feina per convertir-se en la secretària executiva de quatre Directors Generals. L'Eva sempre va mostrar interès en l'àrea de comunicació, implementant el 1993 el primer pla de comunicació del Centre de HP a Barcelona.

A partir d'aquell moment, va compartir el rol d'Assistent Personal amb el de Comunicació, expandint responsabilitats fins al 2003 quan va ser oficialment nomenada Directora de Comunicació per al Centre. L'Eva va ser la responsable de la integració de la comunicació en el procés d'adquisició de les companyies Scitex Vision i ColorSpan. Va dirigir les celebracions de tot l'any del 25è aniversari del Centre el 2010.

Més recentment, va crear i liderar diferents activitats per a incrementar el compromís dels empleats com ara The Best Place to Work, el Sports & Leisure Club o el Comitè d'Innovació Social. Eva és la responsable de comunicació de la Iniciativa d'Innovació i el Barcelona Women Network.

Abans d'incorporar-se a HP, l'Eva va treballar a l'Institut d'Estudis Nord Americans de Barcelona i a la cadena d'hotels H10. L'Eva és nativa de Barcelona, però viu a Sant Cugat del Vallès des de fa quasi 20 anys. És diplomada en Informació i Turisme i té estudis de Comunicació Empresarial per la Universitat de Barcelona. Actualment és vocal de la directiva de Sant Cugat Empresarial.