Gemma Cernuda-Canelles

Gemma Cernuda
CEO de Ellas Deciden

Gemma Cernuda és Master en Gestió de la Comunicació per la UB i titulada en màrqueting per la Columbia Business School de NYC. Titulada de la UCLA amb un Excecutive Program de Dones en Consells #W50. Ha creat marques capdavanteres com la de Congelats “La Sirena”. És també la primera dona membre de diverses associacions empresarials espanyoles com la Patronal Cecot. La 1ª Màrqueting to Women consultant d'Espanya.

Imparteix classes en el Master de Planificació Estratègica de la UAB (Barcelona). Ha estat seleccionada com una de les TOP 100 dones capdavanteres d'Espanya. És Consellera de l'Empresa Patrimonial Asociadis d'Inversions, SL. En 2001 va fundar Ellas Deciden by Peix & Co, la primera agència de Comunicació en Femení d'Espanya. Des de la seva agència, "feminitzen" i rendibilitzen les marques per adaptar-les als gustos, inquietuds i prioritats de la dona; El 80% del poder de compra del mercat. És una planner en femení; SheThinking és com li agrada expressar-ho.

Autora del mètode GenderFilter© i del Decàleg+1 de la Comunicació en femení© . És conferenciant internacional, columnista sobre branding i contertuliana en programes diversos. És l'autora de l'1er blog de branding femení en castellà. Ha escrit Ellas deciden (Empresa Activa, 2014), el seu setè llibre publicat, el 1º de Management.

Ha Inspirat, dirigit i organitzat l'1er Forum BCN Dóna i Esport que ja va per la seva 3ª edició. A més, Gemma va participar en el TEDx Barcelona Womenparlant sobre el PinkTax.

També corre maratons, "la qual cosa em dóna la força determinació i voluntat per aconseguir els projectes i canviar el statu quo. Voler oferir l'extra-mile és el que ens fa ser únics i úniques”, apunta.