Guayente Sanmartín

Guayente Sanmartín
Directora General Mundial del Negoci d’Impressió en Gran Format Professional d’HP

Es descriu com una persona extrovertida, propera i curiosa pel món de la tecnologia, la innovació, la gestió dels equips i els negocis. Aquestes qualitats han portat a Guayente Sanmartín a ser la Directora General a nivell mundial del Negoci d'Impressió en Gran Format d'HP, que va dirigit al sector publicitari, l'arquitectura i a petites i mitges empreses de reprografia. Guayente lidera les àrees de R+D, Màrqueting, Finances i Operacions d'aquest negoci des de la seva seu central a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) que compta amb operacions a Xina i Malàisia.

Enginyera de formació, la constant cerca de nous reptes l'ha portat a desenvolupar la seva carrera professional com a líder influent en una gran varietat de posicions tant en els negocis de Sistemes Personals com els de Impressió, a Europa, Àsia i Amèrica, sempre acompanyada per la seva família.

Comunicadora per vocació, Guayente ha fet de conferenciant inspiracional tant en universitats com en panels diversos, i la seva marca personal és la passió per liderar organitzacions cap a negocis on la innovació al voltant del client és clau.

Guayente és Enginyera en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona i té un PDD Màster de l'escola de negoci IESE a Barcelona.


“Escull el treball que et faci somriure”, Guayente Sanmartín, 2018.