Jordi Solé Tuya

Jordi Solé
Director executiu de Kreedit

 

Jordi Solé Tuyá (Vilafranca de Penedès -Barcelona-, 1973), diplomat en ciències empresarials, director executiu de Kreedit, consultor i membre del comitè de direcció en diferents grups industrials.

Les seves inquietuds en l'àmbit del management l'han portat a realitzar l'Executive Màster en Corporate Finance & Law d'ESADE, el Programa Mergers & Acquisitions (M & A) de la Columbia University (Nova York), el Programa de Capital Risc de l'Institut d'Estudis Financers (IEF), la Diplomatura en Control de Gestió d'EADA i el Programa de l'Escola de Business Angels d'ESADE.

Acumula més de 25 anys d'experiència gestionant projectes empresarials de mitjana dimensió, principalment, en l'àmbit industrial, on ha hagut de fer front a situacions complexes. Durant els últims 10 anys s’ha especialitzat en el finançament, mitjançant deute d'empreses de mitjana dimensió, havent arribat a assessorar més de 1.100 empreses en aquest àmbit, fet que li ha donat l'oportunitat de col·laborar amb tots els perfils d'entitats financeres que operen a Espanya i trobar solucions a tot tipus de casuístiques.

En l'àmbit associatiu i empresarial, actualment, és membre del Consell Assessor de l'Àrea Acadèmica de Finances i Comptabilitat de la Barcelona School of Management (UPF - Universitat Pompeu Fabra), membre de la Comissió de Finançament Empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona, Patró de la Fundació Especial Pinnae (successora de l'obra social de l'antiga Caixa Penedès) i conferenciant especialitzat en finançament d'empreses mitjançant deute.