Ma Eugènia Gay Rosell

Maria Eugènia Gay Rosell
Degana de l'ICAB

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona-CEU Abat Oliba i Màster en Mediació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Ha cursat un programa de negociació, organització i resolució de conflictes en el Negotiation Institut de la Harvard Law School.

Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), vicepresidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola, presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), presidenta del Capítol Espanyol de World Jurist Association (WJA), presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consell de l'Advocacia Catalana (CICAC), presidenta de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, presidenta de la Comissió de Mediació de la Fédération des Barreaux de Europe (FBE) i deputy directr For Collective Members de la Unió Internacional d'Advocats (UIA).

Sòcia fundadora del despatx d'advocats Gay-Rosell & Solano, especialista en dret processal civil. Exerceix d'advocada en els àmbits del dret de família, dret de successions, responsabilitat civil, dret registral, associacions, fundacions i col·legis professionals.

És membre de l'Associació Catalana d'Experts en Drets de Successions (ACEDS) i de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD). Forma part del Consell Consultiu i és membre de la Comissió Jurídica de Foment de Treball Nacional.

Durant la seva trajectòria com a diputada de la Junta de Govern del ICAB, sent degana Sílvia Gimenez-Salines (2005-2009), va ser responsable del Departament de Relacions Internacionals. Entre 2010 i 2016 va ocupar la vicepresidència de la Secció de Dret Civil del ICAB.

Ha estat tutora de Dret Civil a l'Escola de Pràctica Jurídica, professora del màster de Dret Processal Civil i del programa de pràctiques d'alumnes de ESADE i de la Universitat Pompeu Fabra.

És fundadora de la Women Business & Justice i membre del Patronat de la Fundació Grup Set, format per empresàries i professionals que comparteixen la idea d'enfortir i promoure la societat civil.