Susana Lluna

Susana Lluna
Periodista i experta en tendències digitals

Sóc Llicenciada en Periodisme pel UCH-CEU Sant Pau de València. Em definisc com una persona en constant evolució, en fase beta, molt inquieta i amb unes ganes inacabables d'aprendre. Sóc periodista i he treballat en televisió durant més de 12 anys, no obstant això, amb la caiguda del teixit audiovisual valencià, vaig reorientar la meua carrera. Em vaig reinventar.
He treballat durant 6 anys en agències de comunicació digital portant comptes com Grefusa, l'Institut Valencià d'Infertilitat (IVI), BBVA o l'Institut de Crèdit Oficial (ICO), entre altres. Des de fa 3 anys treballe de forma independent com a consultora en estratègia digital vinculada sobretot a empreses d'arquitectura i tecnologia.
Aquesta faceta professional la complete amb la formació, la meua vertadera passió fa tan sols 3 anys quan vaig començar a fer classe d'habilitats digitals en empreses (Leroy Merlin, BSH, SEAT), en escoles de negoci (Foxize, Lluis Vives) i en universitats (UOC, UPV).
En 2017 vaig publicar al costat de 16 autors “Els Nadius Digitals No existeixen” (Deusto), un treball que analitza la relació dels adolescents amb la tecnologia i com els pares poden entendre el moment tan especial que vivim per a acompanyar als seus fills en un ús positiu de la tecnologia.
Tinc una secció fixa en Llevant TV sobre tecnologia i col·labore esporàdicament amb diaris com El País.

“Em sent afortunada de poder viure aquesta era de canvi tan brutal gràcies a la tecnologia”.

Opinió
OPINIÓ
ENERGIA
Una autònoma en quarentena
UNA AUTÒNOMA EN DESESCALADA. Fase 3. Dia 2
UNA AUTÒNOMA EN DESESCALADA. FASE 2. DIA 9
Una autònoma en desescalada.Fase 2. Dia 4
UNA AUTÒNOMA EN DESESCALADA. Fase 2. Dia 1
AUTÒNOMA EN DESESCALADA. Fase 1. Dia 8