Gala de premis DonesTIC | Cedida
Gala de premis DonesTIC | Cedida

Els Premis DonesTIC, un guardó a l'empoderament femení

L’edició d’enguany ha rebut 80 candidatures que han optat a un dels guardons

Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic, una iniciativa empresarial i una iniciativa social han estat guardonades d’un total de 80 candidatures que optaven als Premis DonaTIC 2021. Aquests guardons, impulsats pel Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, s’inscriuen dins el Pla DonaTIC que té com objectiu prioritari incrementar la presència femenina en el sector tecnològic.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha presidit l’acte de lliurament dels Premis celebrat aquesta tarda en commemoració del Dia d’Ada Lovelace, en què s’homenatja la primera programadora de la història. Puigneró ha destacat “la voluntat del Govern de visibilitzar i fer créixer el talent tecnològic femení que hi ha a Catalunya des del Pla DonaTIC“. La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, ha fet la cloenda de la gala.

El lliurament dels guardons dels Premis, que es fa coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història, s’ha organitzat amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i l’associació Tertúlia Digital.

Més informació
El lideratge femení, una cursa d'obstacles i de murs a enderrocar
El lideratge femení, una resposta davant les crisis
Avui et destaquem
El més llegit