La UAB, el centre amb més rendiment de l'Estat

Així ho recull un estudi de la Fundación CYD

Imatge del campus de Bellaterra | UAB Imatge del campus de Bellaterra | UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona és el centre amb major rendiment de l’Estat, segons un rànquing de la Fundación CYD. L’estudi recull les dades del 93% d’universitats que ofereixen estudis de grau a Espanya. Concretament s’analitzen un total de 3.266 titulacions. Entre les deu primeres posicions apareixen sis institucions públiques. 

“Es tracta d’una guia amb un gran valor per la comunitat universitària”, afirma Sònia Martínez, directora de la Fundación. En aquest sentit, la dirigent afegeix com les dades són bàsiques “pel disseny de les estratègies”. El rànquing també tracta les mesures de les universitats amb la sostenibilitat, la inclusió i la salut de la comunitat. 

En comparació amb l’any passat, la Universitat Rovira i Virgili ha entrat al top 10, en detriment de la Universitat Internacional de Catalunya. El 99% de les institucions analitzades tenen un departament que gestiona els aspectes de diversitat, igualtat, salut mental i les problemàtiques relacionades amb l’assetjament laboral.

Més informació
Consulta l’oferta de Màsters i Postgraus de la UAB
Esteve, la UAB i Almirall són les empreses que més patenten
Creen una eina per avaluar treballadors amb discapacitats
Avui et destaquem
El més llegit