10 startups catalanes viatgen a Amsterdam al The Next Web

Les empreses presentaran els seus projectes en un dels congressos tecnològics més importants d'Europa

Imatge d'una edició anterior del The Next Web | Flickr
Imatge d'una edició anterior del The Next Web | Flickr

Un total de 10 startups catalanes han viatjat fins a Amsterdam per participar en el The Next Web Conference, un dels congressos tecnològics més importants que se celebren a Europa els dies 24 i 25 de maig.

Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID són les empreses que, de la mà d’Acció, buscaran socis, inversors i directius de grans corporacions tecnològiques en un esdeveniment que reunirà més de 15.000 participants de tot el món.

Aquest 2018, l’esdeveniment comptarà amb la presència de directius de Google, Intel, Vimeo, Wired, Nike, Huawei, Logitech, WeTransfer, Microsoft i Booking, entre d’altres. Durant dos dies, els visitants podran assistir a ponències, grups de treball i sessions de networking per analitzar quines són les principals tendències tecnològiques en l’àmbit digital.

D’altra banda, a més d’assistir al The Next Web Conference, les startups catalanes també participaran en una jornada de networking coorganitzada amb Acció amb més de 175 empreses i inversors de l’ecosistema digital d’Amsterdam, segons han informat en un comunicat.

The Next Web va néixer el 2006, quan els organitzadors van crear un esdeveniment per mostrar la seva startup al món. Des de llavors, el congrés s’ha anat consolidant passant de 300 assistents en els seus inicis als 15.000 esperats aquest any.

Més informació
La Generalitat s'endú 32 startups al 4YFN
Martí: “L'ecosistema tecnològic de Barcelona només existirà si l'empresa treballa amb la startup”
"El màrqueting online ja el fan més els matemàtics que els publicistes"
Avui et destaquem
Comentaris