Més de 20.000 visitants acudeixen al 4YFN

El certamen d'emprenedoria del MWC designa Boxmotions com a millor startup de l'esdeveniment

Imatge dels premis del 4YFN Imatge dels premis del 4YFN

La cinquena edició de 4YFN (4 Years From Now), el viver d'empreses del Mobile World Congress, tanca les seves portes amb 20.359 assistents. Els seus responsables consideren que l'esdeveniment s'ha posicionat com un dels punts de referència de l’ecosistema global de les anomenades startups. 

Impulsat pel Mobile World Capital Barcelona i per GSMA Mobile World Congress, l'esdeveniment ha reunit de dilluns a dimecres al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona més de 600 startups de prop de 50 països, 600 inversors i 12 delegacions internacionals procedents de Bèlgica, Colòmbia, França, Alemanya, Israel, Japó, Corea del Sud, Sri Lanka, Taiwan, el Regne Unit i Espanya.

L'edició 2018 dels 4YFN Awards, els premis que reconeixen el talent més innovador, ha designat la startup catalana Boxmotions  com el projecte més disruptiu del certamen. Es tracta d’un servei de traster i magatzem intel·ligent que permet a l’usuari fer un seguiment del seu material a través d’una aplicació mòbil. Aquest projecte ha estat escollit entre les 10 finalistes procedents de quatre països (Israel, Holanda, Regne Unit i Espanya) i seleccionades d’entre més de 300 participants d’arreu del món.

El premi garanteix al guanyador una plaça a 4YFN Barcelona 2019, una estada en una residència empresarial a Palo Alto, al centre de Silicon Valley, i el suport de la plataforma en el seu creixement.

Més informació
Trip4Real, la història d'un somni
4YFN, el laboratori del MWC
El MWC i el 4YFN, claus per l'ecosistema digital de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit