Adsmurai, medalla de plata en comunicació digital

La startup guanya el segon guardó dels Premis Inspirational amb una plataforma que permet a les marques utilitzar les millors imatges dels usuaris interactuant amb el seu producte

Equip fundador d'Adsmurai | Cedida Equip fundador d'Adsmurai | Cedida

La startup Adsmurai, que ofereix eines per optimitzar les inversions en publicitat a les xarxes socials, ha guanyat el segon guardó dels Premis Inspirational, organitzats per IAB Spain i que premien a l’acció o campanya més innovadora en comunicació digital de l’any. Adsmurai ha aconseguit el segon lloc en la categoria Data Science en uns premis on també participaven empreses com Baxi, Seidor, Reactine o Vodafone España.

L’empresa barcelonina ha estat reconeguda per la seva solució Visual Commerce Platform, que permet a les marques trobar i utilitzar les millors imatges d’usuaris interactuant amb el seu producte o servei en temps real i de forma gratuïta. Gràcies a aquesta solució, les empreses no solament s’estalvien molts recursos, sinó que poden incrementar la interacció amb l’usuari, informa la startup en un comunicat.

El software desenvolupat per Adsmurai permet establir una recerca específica per marca i detectar, escalar i seleccionar les imatges més rellevants d’entre totes les publicades pels usuaris a les xarxes socials. A més, l’eina també detecta els logotips de les fotografies. 

Més informació
Adsmurai, el secret dels anuncis de Facebook
Com facturar un milió d’euros amb les xarxes socials
'Influencers', present i futur de la publicitat
Avui et destaquem
El més llegit