Akiles capta 600.000 euros per obrir-se a nous mercats

L'empresa està accelerant la seva entrada en el mercat residencial i hoteler com a resposta a la "crisi de confiança" derivada de la covid-19

Els cofundadors d'Akiles | Cedida Els cofundadors d'Akiles | Cedida

L'empresa barcelonina Akiles, fundada el 2018, ha tancat aquesta setmana una ronda de finançament de 600.000 euros, participada pels vehicles d'inversió Kabil Capital i Mnext Venture Capital, assessorat pel fons Meridia Capital Partners, segons informen en un comunicat.

El principal objectiu de la ronda és consolidar el lideratge de l'empresa en les categories d'oficines, coworkings i habitatges de lloguer vacacional. Segons el conseller delegat d'Akiles, Nicolás Salame, "més enllà d'una crisi sanitària sense precedents, el coronavirus ha provocat també una crisi de confiança en el consumidor. Aquesta situació accelera i valguda la nostra proposta de valor i la nostra visió de futur".

Precisament per això, assegura que "el sector residencial i hoteler és per a nosaltres una nova oportunitat per a continuar aportant valor en un mercat postcovid”, ha afegit.

Akiles, que presta els seus serveis a Espanya i preveu desembarcar en països europeus en els propers mesos, vol accelerar la seva entrada al mercat residencial i hoteler.

Avui et destaquem
El més llegit