Badi capta 8 milions d'euros per expandir-se per Europa

L'aplicació per trobar company de pis tanca una ronda liderada pel fons que finança Twitter, Tumblr o Foursquare

El CEO de Badi, Carlos Pierre, es troba a la llista de joves influents de Forbes | Cedida El CEO de Badi, Carlos Pierre, es troba a la llista de joves influents de Forbes | Cedida

L'aplicació per trobar company de pis Badi, amb seu a Barcelona, ha tancat una ronda de finançament de deu milions de dòlars -vuit milions d'euros- liderada per Spark Capital, fons que anteriorment ha finançat companyies com Twitter, Tumblr i Foursquare.

Segons ha informat la startup catalana en un comunicat, Mangrove Capital Partners, fundat i liderat pel conseller delegat de Wix.com, Mark Tluszcz, ha tornat a invertir en aquesta ronda, després de liderar les primeres juntament amb business angels com Didac Lee, Marc Ingla i Angels Club.

El conseller delegat de Badi, Carlos Pierre, ha afirmat que la companyia utilitzarà aquesta injecció de capital per "fitxar el millor talent" i expandir-se per Europa.

Després de dos anys des del llançament de la primera versió de l'aplicació, Badi ha registrat més de 10.000.000 de sol·licituds de lloguer a Espanya.

A causa del seu èxit, ha començat el seu procés d'internacionalització per estar present en ciutats en ple creixement com Londres, Amsterdam, Berlín i París.

L'aplicació mòbil i web es va crear el 2015 i permet llogar habitacions mitjançant la connexió directa i basat en l'afinitat entre persones, eliminant la figura de l'intermediari.

Més informació
Badi, el Tinder dels companys de pis
Les entranyes de les startups
Avui et destaquem
El més llegit