Badi capta 8 milions d'euros per expandir-se per Europa

L'aplicació per trobar company de pis tanca una ronda liderada pel fons que finança Twitter, Tumblr o Foursquare

El CEO de Badi, Carlos Pierre, es troba a la llista de joves influents de Forbes | Cedida El CEO de Badi, Carlos Pierre, es troba a la llista de joves influents de Forbes | Cedida

L'aplicació per trobar company de pis Badi, amb seu a Barcelona, ha tancat una ronda de finançament de deu milions de dòlars -vuit milions d'euros- liderada per Spark Capital, fons que anteriorment ha finançat companyies com Twitter, Tumblr i Foursquare.

Segons ha informat la startup catalana en un comunicat, Mangrove Capital Partners, fundat i liderat pel conseller delegat de Wix.com, Mark Tluszcz, ha tornat a invertir en aquesta ronda, després de liderar les primeres juntament amb business angels com Didac Lee, Marc Ingla i Angels Club.

El conseller delegat de Badi, Carlos Pierre, ha afirmat que la companyia utilitzarà aquesta injecció de capital per "fitxar el millor talent" i expandir-se per Europa.

Després de dos anys des del llançament de la primera versió de l'aplicació, Badi ha registrat més de 10.000.000 de sol·licituds de lloguer a Espanya.

A causa del seu èxit, ha començat el seu procés d'internacionalització per estar present en ciutats en ple creixement com Londres, Amsterdam, Berlín i París.

L'aplicació mòbil i web es va crear el 2015 i permet llogar habitacions mitjançant la connexió directa i basat en l'afinitat entre persones, eliminant la figura de l'intermediari.

Més informació
Badi, el Tinder dels companys de pis
Les entranyes de les startups
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit