Banc Sabadell s'introdueix a Sillicon Valley

L'entitat bancària inverteix 10 milions de dòlars en Base10 a través del seu 'hub' de negocis digitals

Adeyemi Ajao i Thomas Nahigian, fundadors de Base10 Adeyemi Ajao i Thomas Nahigian, fundadors de Base10

Banc Sabadell s'introdueix a Sillicon Valley amb Base10​. El hub de negocis digital de l'entitat bancària, InnoCells, reafirma la seva aposta per la innovació i la transformació digital injectant 10 milions de dòlars al fons nord-americà, que està especialitzat en noves tecnologies, intel·ligència artificial, dades massives i nous models d'economia col·laborativa. En la seva cartera d'inversions hi ha startups com Ethos Lending, Reflektive i Wonolo. Gràcies a l'operació, el Sabadell espera entrar en contacte amb innovacions capdavanteres en intel·ligència artificial que l'ajudaran a accelerar la transformació de l’entitat.

A més a més, Banc Sabadell participarà en el Programa Corporatiu de Base10, liderat pel soci operatiu del fons Pablo Massana. El programa combina una inversió financera atractiva amb un treball de consultoria estratègica, on participa un selecte nombre de grans companyies líders en el seu sector.

Base10 va ser creat el 2017 a San Francisco com Urizen Ventures i té un valor objectiu de 180 milions d’euros. Actualment, està liderat per l'espanyol Adeyemi Ajao, cofundador de Tuenti i Cabify, i el nord-americà Thomas Nahigian, cofundador de Jobr i inversor d’Accel Partners. A l'Estat espanyol, el fons és gestionat per la firma d’actius alternatius Arcano Capital. 

 

Més informació
El Sabadell internacionalitza els seus clients amb formació universitària
La decisió tècnica (i catalana) del Banc Sabadell
El TSB enfonsa un 56,5% els beneficis del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit