Barcelona Activa llança un programa per a startups d'esport

El programa obre la convocatòria perquè les startups presentin les candidatures i escolliran a 20 seleccionades que passaran a la primera fase

Sport-Up es dirigeix a startups que desenvolupin la seva activitat en el sector de l'esport o l'activitat física | iStock Sport-Up es dirigeix a startups que desenvolupin la seva activitat en el sector de l'esport o l'activitat física | iStock

L'Ajuntament de Barcelona, des de Barcelona Activa, llança un nou programaSport-Up, amb la col·laboració d'AticcoLab i el clúster de la indústria de l'esport INDESCAT. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar suport a la creació i al creixement d'empreses en el sector de la indústria esportiva innovadora i tecnològica amb visió global a Barcelona. El programa obre la convocatòria perquè les startups esportives presentin les seves candidatures del 4 al 30 de maig de 2021 i, posteriorment, escolliran a 20 seleccionades que passaran a la primera fase, segons ha explicat Barcelona Activa en un comunicat.

Sport-Up es dirigeix a startups que desenvolupin la seva activitat en el sector de l'esport o l'activitat física, sobretot a projectes que es troben en fase de validació del seu producte en el mercat, o que tinguin un prototip o a punt de finalitzar-lo, i puguin fer aquest procés acompanyat de suport expert i tutories. Els 20 preseleccionats faran un bootcamp o entrenament intensiu, consistent en quatre dies de treball de modelització del projecte i un Demo Day (presentació de discursos). En finalitzar aquest procés, es presentaran davant un tribunal format per persones de l'ecosistema emprenedor i del sector sportstech.

Els 12 finalistes tindran accés a la formació, l'acompanyament, la mentoria personalitzada, amb itinerari segons les necessitats sorgides de cadascun, i les activitats de networking seleccionades expressament per ajudar a desenvolupar els seus projectes i donar suport a la cerca de finançament. A més, tindran accés a un espai de treball a la Incubadora Almogàvers. La primera edició del programa tindrà una durada de vuit mesos, des de juny de 2021 fins al gener de 2022. Arribat el final del programa, Barcelona Activa lliurarà el premi Sport-Up al millor projecte de cada edició, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, després que un jurat l'hagi valorat com la iniciativa amb més potencial del programa.

Més informació
Clapp!, esport en xarxa
Els diners que no guanyarem enguany amb l’esport
Avui et destaquem
El més llegit